Autor Natació
25 Juny 2015 a 11:30

Doble podi pel CN Granollers al Campionat de Catalunya d’Aigües Obertes

Les van aconseguir Judith Torras i Núria Vera

Judith Torras // Imatge cedida pel CN Granollers

Judith Torras // Imatge cedida pel CN Granollers

El Club Natació Granollers va aconseguir una doble medalla de bronze al Campionat d’Espanya Open i de Catalunya d’Aigües Obertes que va tenir lloc a Banyoles, els dies 20 i 21 de juny.

En categoria júnior, Judith Torras, que nedava per primera vegada en competició una prova de 7.500 metres, va aconseguir la tercera posició amb un temps de 1.34.10,85, sent medalla de bronze del Campionat de Catalunya, i quedant 4a d’Espanya.

Nuria Vera // Imatge cedida pel CN Granollers

Nuria Vera // Imatge cedida pel CN Granollers

Núria Vera competia per primera vegada també en una prova de llarga distància. Ho feia en la prova infantil dels 5000 metres, on amb un registre de 1.04.09,25 va alçar-se amb la tercera plaça, penjant-se la medalla de bronze, i 8a d’Espanya.

El Club Natació Granollers va assolir el 4t lloc en la classificació de clubs en categoria femenina, a dos punts del tercer classificat en els Campionats de Catalunya i el 9è lloc en categoria femenina del Campionat d’Espanya.

Switch to mobile version