Autor Societat
17 Juny 2015 a 16:30

El conductor sense carnet que ha provocat dos accidents a la C-17 ha estat detingut

És veí de Granollers i circulava contrasentit

Cotxe dels Mossos d'Esquadra // Foto: Joan Murcia

Cotxe dels Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Granollers han detingut un home de 29 anys d’edat, de nacionalitat boliviana i veí de Granollers, que ha donat una taxa de 0.81 mg/l en la prova d’alcoholèmia i també positiu en cocaïna en la prova de detecció de drogues, com a presumpte autor de 4 delictes:

  1. contra la seguretat viària de conducció temerària
  2. per conduir sota l’efecte de begudes alcohòliques i drogues
  3. per conduir un turisme sense haver obtingut el permís corresponent
  4. se li imputa una falta de lesions

Els fets han tingut lloc sobre les 5 h d’aquesta matinada. La sala de coordinació operativa ha rebut avís que hi havia un vehicle circulant en sentit contrari a la C-17 a l’alçada del municipi de les Franqueses, es a dir, circulava en sentit nord cap a Vic per la calçada que va en sentit sud cap a Barcelona.

Mentre els agents de Policia es desplaçaven al lloc per tal d’interceptar-lo, aquest ha provocat dos accidents, el primer al punt quilomètric 21 on ha fregat a un altre turisme sense que els dos ocupants del vehicle contrari hagin patit lesions, i un segon a l’alçada del punt quilomètric 26, on un vehicle ha bolcat i els dos ocupants han patit lesions de caràcter lleu.

El detingut va aprofitar el segon accident per canviar el sentit de la marxa i va continuar la carrera en el sentit correcte, cap a Barcelona. Instants després s’ha trobat amb el primer vehicle amb el qual havia patit un fregament , l’ha fet aturar envestint-lo pel darrere fins a la rotonda que hi ha a la sortida de la C-17 de Caldes de Montbui/Lliçà d’Amunt on, un cop fora del vehicle, ha agredit el conductor i ha fugit del lloc a peu deixant el seu vehicle a la calçada.

Els Mossos van iniciar aleshores la recerca de l’autor dels fets i el van trobar amagat darrere uns arbres al voral de la C-1415b al terme municipal de Canovelles on ha estat detingut. En aquest mateix moment se li van practicarles proves d’alcohol i drogues, les qual han donat positiu en ambdues, en alcohol 0’81 mg/l i també positiu en cocaïna. Els agents també van comprovar que el detingut no portava cap permís de conduir. L’home, al qual no li consten antecedents policials anteriors, està previst que passi a disposició judicial en les properes hores.

Switch to mobile version