Autor Ensenyament
30 Juny 2015 a 14:00

III Jornades de l’Escola Municipal d’Educació Especial Can Vila 2015

Demà i dijous a partir de les 9.30h

TEA // Imatge del web upf.edu

TEA // Imatge del web upf.edu

L’Institut Aiguaviva acull demà i dijous les III Jornades de bones pràctiques educatives que enguany estan centrades entorn de l’alumnat que té diagnosticat el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Aquestes jornades tenen per objectiu donar una millor resposta a les necessitats dels joves que pateixen el TEA tenint en compte el notable increment d’aquests alumnes a l’escola d’educació especial.

Un altre dels objectius que tenen les jornades és poder compartir experiències amb les escoles ordinàries, atès que també estan experimentant un augment significatiu d’aquesta tipologia d’alumnes, i remarcar la necessitat de treballar en xarxa per tal de donar una resposta integrada a les necessitats de l’alumne de tots els professionals que hi estan implicats.

Aquestes jornades estan adreçades tant als professionals de les escoles d’educació especial i als de les escoles ordinàries així com també als professionals en general que atenguin a alumnes amb aquest perfil com podrien ser Equips d’Assessorament Psicopedagògic, els del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç o als del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil.

El regidor d’educació de Mollet, Raúl Broto, serà qui faci l’obertura de les jornades.

ProgramaJornades15-2

Switch to mobile version