Autor Societat
27 Juny 2015 a 21:58

incendi en una nau a Santa Maria de Palautordera

No ha resultat ferida cap persona

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 19.31 hores  d’un incendi a l’interior d’una empresa de material de construcció situada a l’Antiga Via Provincial s/n de Santa Maria de Palautordera

A les tasques d’extinció s’han desplaçat 11 dotacions dels Bombers de la Generalitat (l’autoescala, 8 vehicles d’aigua i dos de comandament). Al voltant de les 20.30 hores els efectius dels Bombers han pogut donar per controlat el foc, i a hores d’ara, ja està totalment apagat.

L’incendi ha cremat totalment dos tràilers que hi havia a l’interior d’una nau de 2.000m2 de superfície (amb dos naus adossades no sectoritzades) i ha caigut part de la coberta. A més, també ha resultat afectat parcialment un dipòsit de gasoil. Els altres quatre camions que hi havia aparcats a l’interior de la nau no han sofert danys, així com tampoc no hi ha hagut danys a la resta d’instal·lacions de l’empresa.

 Al lloc, també treballen una patrulla dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local fent control d’accessos i l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.

 

Cal destacar que no ha resultat ferida a causa d’aquest incendi.

Switch to mobile version