Autor Handbol
11 Juny 2015 a 13:30

Juan Del Arco debuta amb la sel·lecció espanyola

El lateral del BM Granollers va anotar un gol contra Àustria

BMG Del Arco

Juan Del Arco, nou internacional granollerí // Foto: Xavier Solanas-BMG

Juan Del Arco va debutar ahir amb els Hispanos en partit oficial. El lateral esquerre madrileny del BM Granollers es va estrenar amb el combinat nacional absolut després d’anar convocat a última hora per la lesió del blaugrana Dani Sarmiento. En la seva primera internacionalitat el jugador va contribuïr a assegurar la presència dels de Manolo Cadenas a l’Europeu de Polònia del proper any, doncs van superar a Àustria per un ampli 24-30.

Del Arco va entrar al 40 x 20 al minut 13 de la primera part en substitució del llagostenc Antonio García. Durant els 15 minuts que va jugar en aquest periode va alternar el lateral esquerre amb la posició de central i va fer una assistència a Valero Rivera per que aquest anotés un gol. Al segon temps, amb el partit més obert, va anotar un gol marca de la casa amb un llançament llunyà. La seva actuació no va passar desapercebuda i a les xarxes socials grans entesos en handbol van elogiar-lo.

Trenca amb anys d’absència

Ja feia uns tres anys que cap jugador del BM Granollers era cridat a la sel·lecció. Els últims que hi van anar van ser el porter Gonzalo Pérez de Vargas (ara al Barça) l’any 2012 i el pivot Juan Andreu al 2009. Amb Del Arco, doncs, aquesta sequera d’internacionals queda momentàniament tallada. A aquest fet es va referir ahir Carlos Viver en la roda de premsa de presentació d’Álvaro Ferrer. El tècnic del primer equip va dir que era tot un orgull per ell que anés convocat: “Ha fet una temporada espectacular i en els darrers anys ha lluitat molt per superar dues greus lesions”, va dir.

El madrileny encara jugarà un partit més amb els Hispanos. Serà dissabte a Logroño contra Finlàndia. Aquí el combinat nacional es jugarà la primera plaça del seu grup de classificació.

Switch to mobile version