Autor Waterpolo
23 Juny 2015 a 15:30

La selecció espanyola masculina juvenil de waterpolo aconsegueix la plata als Jocs Europeus de Bakú

Dos jugadors del CN Granollers protagonitzen l’èxit 

Selecció espanyola juvenil // Imatge cedida pel CN Terrassa

Selecció espanyola juvenil // Imatge cedida pel CN Terrassa

La selecció espanyola juvenil masculina de waterpolo, amb els jugadors del CN Granollers Pitu Puig i Àlex de la Fuente entre els protagonistes, va penjar-se la medalla de plata en els Jocs Europeus de Bakú (Azerbaidjan). La selecció espanyola va caure en la final contra Sèrbia per 7 gols a 8 (3-2, 1-1, 2-4 i 1-1).

En el primer període va acabar amb el marcador a favor del combinat espanyol després d’un intercanvi de gols (3-2). En el segon quart el ritme anotador va baixar. I tot i que els serbis van aconseguir empatar, un gol de De la Fuente avançava novament als espanyols.

A la represa, Espanya va mantenir el domini en el primer tram del tercer quart. Tot i empatar novament, la rèplica de De la Fuente tornava a posar per davant a Espanya. Sèrbia va empatar novament però Rodríguez tornava a  avançar als espanyols i posava el marcador 6 a 5. Però els serbis van capgirar el marcador i posaven un 6 a 8 a menys de tres minuts pel final.

Espanya ho va intentar tot, però només va poder retallar distàncies a trenta-quatre segons de la botzina en una acció en home de més que va culminar Granados.

Switch to mobile version