Autor Societat
17 Juny 2015 a 11:30

Les Franqueses destinarà els beneficis de la Diada Solidària a APADIS

Enguany s’arriba a la segona edició

Un dels tallers de la Diada Solidària de l'any passat // Imatge cedida per l'Ajuntament de les Franqueses

Un dels tallers de la Diada Solidària de l’any passat // Imatge cedida per l’Ajuntament de les Franqueses

La Diada Solidària de les Franqueses repetirà la celebració un any després de la seva estrena el proper dissabte 27 de juny a la plaça de l’Espolsada, a Corró d’Avall. Hi haurà activitats durant tot el dia i els beneficis que s’hi recaptin es destinaran a la Fundació i Associació APADIS, que promou la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i l’atenció als seus familiars. A més, l’entitat vol posar en marxa el nou projecte Descosits, una firma de roba dissenyada pels seus usuaris.

La Diada començarà al matí amb tallers, inflables, xocolatada i jocs d’aigua per a infants que seran organitzats per comerços del municipi. A les 6 de la tarda es farà un torneig esportiu i a les 7 hi haurà un berenar solidari a càrrec de la Fleca Peypoch i Electrocamps. Tot seguit hi haurà una masterclass de zumba i exhibició de quo. A la nit es farà una barbacoa solidària i la gran rifa dels comerços de les Franqueses. La música també serà present a la festa amb el concert del Cor Camins, a les 9.30 de la nit, i més música i concerts després de l’entrega de premis del torneig esportiu.

La diada està organitzada pel centre Viu sa i compta amb la col·laboració de les àrees d’Esports i Polítiques Socials de l’Ajuntament de les Franqueses.

Switch to mobile version