Autor Natació
30 Juny 2015 a 17:00

Les sincronistes de la selecció i el combo absolut del CN Granollers, campiones d’Espanya

Espanya Sincro– Trofeo Infantas

Sincronistes // Imatge cedida pel CN Granollers

Sincronistes // Imatge cedida pel CN Granollers

Les sincronistes del Club Natació Granollers que formen part de la selecció espanyola van aconseguir l’or en l’Espanya Sincro– Trofeo Infantas que va tenir lloc al CN Sabadell del 26 al 28 de juny.

La selecció espanyola, amb 4 sincronistes del Club, Txell Mas, Cristina Salvador, Cecilia Jiménez i Amber Bakker (reserva) es van proclamar campiones a l’Espanya Sincro – Trofeo Infantas en equip lliure, equip tècnic i combo, per davant de Japó i Bielorússia.

Sabadell també acollia el Campionat d’Espanya Absolut,  on el CN Granollers es va proclamar campió d’Espanya amb el combo amb Ariadna Arisó, Mariona Busquets, Èlia Calvo, Elena Estrada, Helena Jaumà, Sara Jaumandreu, Júlia López, Xènia San Martin, Maria Torras, Lidia Vigara i reserves Sira Casanova i Carla Serra. Per darrera van quedar el CN Kallipolis, segon, i AD Sincro Retiro, tercer.

El CN Granollers també va aconseguir una triple medalla de plata en el Campionat d’Espanya Infantil. El duo de Natalia de la Nuez i Abril Conesa es va proclamar subcampiones d’Espanya. L’equip subcampió estava format per Abril Conesa, Clara Arboix, Maria Andreu, Natalia de la Nuez, Miriam Llovet, Aurora Garcia, Mireia Hernandez, Laura Hospital i reserves Lia Ferrera i Júlia Podall. El combo també va ser segon amb Abril Conesa, Clara Arboix, Maria Andreu, Natalia de la Nuez, Miriam Llovet, Aurora Garcia, Mireia Hernandez, Laura Hospital, Lia Ferrera i Júlia Podall.

Pau Ribes torna a competir pel Club Natació Granollers

El nedador de sincronitzada Pau Ribas, que havia tornat al club, va fer la seva primera aparició en el nou duet mixt que va protagonitzar amb Gemma Mengual al Espanya Sincro – Trofeo Infantas.El duet es va proclamar campió per davant de Japó i el CN Metropole.

 

Switch to mobile version