Autor Futbol
22 Juny 2015 a 11:30

Marcelo Luna, tercer fitxatge del Granollers

El veterà mitjapunta prové de l’Avià

Marcelo Luna

El tercer fitxatge del Granollers, Marcelo Luna, celebra un gol amb l’Avià // Foto: Sergi Vargas

L’EC Granollers segueix en marxa en la planificació de la temporada i ja ha anunciat un nou fitxatge més: Marcelo Luna. Es tracta d’un veterà mitjapunta que farà 33 anys el mes vinent i que prové de l’Avià, club en el qual va coincidir amb Albert Garcia. El jugador és natural de Mataró i acumula una llarga experiència a equips sobretot de Primera Catalana.

Gramanet, Mataró, Cornellà, Mollet, Masnou, Guineueta i Avià han estat els darrers clubs en els quals ha jugat Luna. Amb els molletans el mitjapunta va coincidir també amb Albert Garcia i algun dels seus nous companys (Bauli, Duran i el nouvingut Riki) i va esdevenir un element clau en l’ascens a Primera Catalana. Dos anys més tard, amb el Masnou, va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió. Els masnovins van acabar segons i tot i perdre al playoff contra el Santfeliuenc van pujar gràcies a l’ascens de l’Olot a Segona B.

Luna és un jugador letal en els darrers metres. Pot jugar centrat o tirat a una banda, tècnicament és perfecte i domina la pilota amb els dos peus. A més, té un gran colpeig i és un gran executor de jugades d’estratègia. I per sobre de tot té molta arribada. Enguany ha estat el màxim realitzador de l’Avià, amb 12 gols en 34 partits i cap d’ells de penal.

Quatre baixes confirmades

Les arribades de Riki Alcántara, Marc Burgos i Marcelo Luna ja han implicat les primeres sortides del club. Els jugadors que no renoven són el porter Aleix Béjar, l’extrem Marc Vila i els atacants Álex Fajardo i Sergi Estrada. Pròximament es faran les presentacions de les noves arribades.

Switch to mobile version