Autor Societat
30 Juny 2015 a 11:30

Mollet col·labora amb Probitas i el FC Barcelona

Participen al programa “Reforç d’Alimentació Infantil”

Participants del programa // Imatge cedida per l'Ajuntament de Mollet

Participants del programa // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mollet

Mollet ha estat una de les quatre ciutats catalanes escollides per participar en unes jornades socials que tenen com a objectiu sensibilitzar i conscienciar als menors més vulnerables de 8 a 12 anys sobre bons hàbits alimentaris, higiene i conducta a través de l’esport. Aquestes jornades socials estan adreçades a promoure el programa de Reforç d’Alimentació Infantil que l’any 2012 va promoure la Fundació Probitas amb la finalitat de millorar la nutrició en la infància.

El dia escollit va ser el passat 20 de juny, en el que uns 70 infants de Mollet van fer diferents activitats esportives-formatives a les instal·lacions del Mini Estadi i van visitar el Museu del Barça. De fet, l’Àrea Social del FC Barcelona col·labora en la formació i el benestar dels menors que pateixen les conseqüències provocades per la crisi o per problemes d’àmbit familiar. Així, aprofiten la pràctica de l’esport per transmetre i fomentar valors i hàbits saludables que influeixin en la seva formació. Els petits participants van ser seleccionats pels serveis socials i el Casal Obert de l’Ajuntament de Mollet.

Prèviament a la jornada, el 17 de juny, hi va haver un contacte previ amb les famílies al Centre de Serveis El Lledoner per informa-les del programa. També hi van assistir representants de Probitas, de l’Àrea Social del FC Barcelona i Ana Mª Diaz, regidora de Serveis Socials, en representació de l’Ajuntament.

Switch to mobile version