Autor Hockey patins
5 Juny 2015 a 13:30

Mollet HC i CP Malgrat competiran per la Lliga Catalana de Veterans

Vallesans i maresmencs es veuran avui les cares a Les Franqueses

Hoquei patins

Imatge del web altorendimiento.com

La Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt, a Les Franqueses del Vallès, acollirà la fase final de l’edició número 40 de la Lliga Catalana de Veterans. Entre els equips que la disputaran hi seran el Mollet HC i el CP Malgrat, que parteixen amb possibilitats de proclamar-se campions del grup A. De fet, tots dos equips s’enfrontaran avui al vespre (20 h) i només un tindrà la possibilitat d’endur-se el títol.

Vallesans i maresmencs són els semifinalistes del grup A i el guanyador del partit es veurà les cares amb el vencedor de l’altra semifinal. El rival podria ser el FC Barcelona o el Cuatro Vientos de Blanes. Aquests dos equips seran els encarregats de tancar la jornada d’avui ja que el seu matx està programat per les 21.45 h.

Switch to mobile version