Autor Economia
22 Juny 2015 a 14:00

Nova edició a Mollet de la Fira Comerç i Qualitat de Vida

Benestar, oci, lleure i salut

Mollet és Fira // Imatge cedida per l'Ajuntament de Mollet

Mollet és Fira // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mollet

El proper cap de setmana Mollet celebrarà la darrera de les cites de Mollet és Fira amb la Fira de Comerç i Qualitat de Vida, que enguany es presenta amb una notable increment de participació, un 25% més, passant de 82 a 105 participants i que ha estat especialment notable en el sector de la salut i el benestar amb una important presència de botiguers, serveis i entitats de la ciutat.  

La majoria de les activitats de la Fira, dedicada al comerç de la ciutat i als serveis relacionats amb el benestar, l’oci, el lleure i la salut, és duran a terme al  parc de les Pruneres i la rambla de Balmes.

Els establiments adherits a Mollet és Fira disposaran a partir d’avui de les butlletes del Rasca i guanya, amb premis directes i la possibilitat de participar en el gran sorteig que es realitzarà el proper mes de setembre.

D’altra banda, el Gran Sorteig de Mollet és Fira continua en marxa amb 6 premis de 1.000 euros per comprar als establiments adherits, i  el Premi Comerç i Qualitat de Vida – Hotel Ibis que ofereix 4 premis d’una nit i esmorzar per dues persones en qualsevol dels hotels Ibis d’Espanya. Ambdós sortejos es realitzaran el 28 de juny a les 19.30h a l’escenari de Balmes.

Mollet és Fira Programa 2015

Switch to mobile version