Autor Bàsquet
26 Juny 2015 a 17:00

Partit amistós de bàsquet femení entre un combinat català i la selecció de Xina sub-16

Serà el dia 2 de juny al Pavelló Municipal de Can Bassa de Granollers

 

Bàsquet // Imatge del web Wikimèdia Commons

Bàsquet // Imatge del web Wikimèdia Commons

El proper dijous 2 de juliol al Pavelló Municipal de Can Bassa de Granollers ( C. Caterina Albert, 15) tindrà lloc a les 19 hores un partit amistós entre un combinat femení de Catalunya i la selecció de Xina sub-16.

Com ja ha succeït en els darrers dos anys, la selecció xinesa ha demanat a la Federació Catalana de Bàsquet poder jugar uns partits de preparació a Catalunya davant d’equips o combinats catalans. A banda del partit que es disputarà a Granollers la selecció xinesa jugarà contra la selecció femenina U15 a Cardedeu (dissabte 27 de juny), el femení del Sant Adrià de Besòs (dilluns 29 de juny) o el Barça CBS (dimarts 30 de juny) o aquest partit que es disputarà a Granollers.

El partit també servirà de preparació per a les jugadores catalanes que durant aquests dies participen en el ja habitual campus de seleccions de la Federació.

Aquesta activitat forma part dels actes de Granollers com a Ciutat del Bàsquet Català 2015. L’entrada és gratuïta.

 

 

Curs per a entrenadors/es de bàsquet

Un altre de les activitats previstes dins dels actes de Granollers com a Ciutat del Bàsquet Català 2015 és un curs per entrenadors/es de bàsquet, de 1r nivell federatiu. El curs s’impartirà  en el Pavelló del Club Bàsquet Granollers (c. Girona, 222), a partir de dilluns que ve, 29 de juny i fins al 10 de juliol, a la tarda.

Les inscripcions encara resten obertes, a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Basquetbol, www.basquetcatala.cat, on es pot trobar tota la informació relativa a aquest curs.

 

Switch to mobile version