Autor Handbol
17 Juny 2015 a 17:00

Presentada una nova edició de la Granollers Cup

Congregarà a Granollers a més de 4.000 esportistes de 18 països

Presentacio Granollers Cup

Foto de familia després de la presentació // Imatge cedida per l’Ajuntament de Granollers

Del 24 al 28 de juny es disputarà a Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles i Vilanova del Vallès la XVII edició de la Granollers Cup, el torneig d’handbol base que organitza el BM Granollers i la seva Fundació.

En aquesta edició de la Cup, amb jugadors i jugadores des de categoria aleví fins a júnior, es baten nous rècords: 347 equips (per 291 l’any passat), 56 per cent dels quals masculins i la resta (44 per cent) femenins. Procedeixen, a més, de 18 països de quatre continents diferents. Pel que fa a jugadors hi prendran part uns 4.000 en total. El país amb més representació continua essent Noruega, amb 54 equips femenins i nou de masculins.

Switch to mobile version