Autor Futbol
18 Juny 2015 a 17:00

Raul Matito deixa de ser entrenador de l’EC Granollers

El substituïrà Albert Garcia, procedent de l’Avià

Raul Matito

Acaba l’era Matito al capdavant del Granollers // Foto: Jaime Blanco

Sorprenent primer moviment a la plantilla de l’EC Granollers. Raul Matito, el tècnic de l’ascens, no continuarà a la banqueta del primer equip. Una decisió que el nou director general del club, Dani Rizaldos, justifica dient que la junta directiva “considera que ha acabat un cicle”. Una versió que Matito confirma: “Ahir ens vam reunir el president, el director general i jo i em van fer saber que el camí a seguir seria un altre i no compten amb mí per fer-lo”, ha dit.

D’aquesta manera, el tècnic de Montornès del Vallès acaba una etapa de dos anys al capdavant dels vallesans culminada amb el retorn a Tercera Divisió una dècada després. Matito confessa que no s’ho esperava: “Amb el treball que hem fet sobretot aquesta temporada tot feia pensar que continuariem junts”, explica. Amb tot, l’entrenador sortint vol quedar-se amb la part positiva de la seva etapa al club i agraeix “la confiança depositada en el seu moment en la meva persona i el tracte rebut per part de tots, que ha estat excepcional”.

El relleu: èxits amb l’etern rival

El seu substitut serà Albert Garcia, de 35 anys i natural de Granollers. El jove entrenador ve de l’Avià, club que ha competit enguany també a Primera Catalana i que ha jugat un gran futbol. Així li han reconegut jugadors, entrenadors, periodistes i altres personalitats vinculades al món del #futbolcat. Precisament una de les seves marques d’identitat com a entrenador és el gust per un joc ofensiu i el bon tracte de pilota.

El nou entrenador granollerí va començar a entrenar al futbol base i va passar per l’Hospitalet, el Cornellà, el Terrassa i la Fundació Sánchez Llibre. Ara bé, els seus èxits més notables els va aconseguir al CF Mollet UE. Al 2010 va entrenar el juvenil A que va ascendir a Lliga Nacional (categoria en la que encara competeix) i l’any següent va fer-se càrrec del primer equip, amb el que va pujar a Primera Catalana. Els molletans van acabar sisens en la seva primera temporada a la categoria i fins i tot va tenir trams de lliga en que va lluitar de tu a tu per l’ascens a Tercera contra el Figueres i el Palamós. Arran la sortida aquell mateix any del Germans Gonzalvo Garcia va entrenar al Farners i l’Avià.

Switch to mobile version