Autor Handbol
4 Juny 2015 a 14:00

S’acaba el Trofeu Coaliment 2015

Diumenge es jugarà l’última jornada del torneig escolar d’handbol

Coaliment 2015

Una imatge d’un dels dies del torneig // Imatge cedida pel BM Granollers

 

Aquest diumenge es tancarà una nova edició del Trofeu de les jornades Coaliment, que enguany ha complert 20 anys. La nota destacada ha estat el nou rècord d’inscripcions entre els més petits de la comarca, arribant a xifres tant rellevants com la de 1.114 nens i nenes participants, tots ells de 20 escoles diferents.

La cloenda s’iniciarà a les 9 h amb els diferents partits programats. Aquests es disputaran fins la una del migdia al Palau d’Esports i un quart d’hora més tard es farà la desfilada i l’entrega de premis als diferents equips guanyadors del Coaliment 2015. Aquesta serà nova ocasió festiva pel BM Granollers, en la qual el club tindrà l’ocasió de festejar amb els joves jugadors l’agraïment per la seva participació en unes jornades que ja són històriques. Quatre diumenges on l’handbol és l’esport que ajuda a compartir uns dies de trobades esportives, familiars, i en especial, d’intercanvi de valors en la pràctica de l’esport.

 

 

 

 

Switch to mobile version