Autor Societat
22 Juny 2015 a 17:00

Un detingut per robatori a dos pisos del carrer de Cadaqués de la Llagosta

Va robar diners, joies i un mòbil

La Policia Local de la Llagosta va detenir el passat divendres a Jaime L. H., de 40 anys i veí de la Llagosta, com a presumpte autor del robatori que es van produir a dos pisos del carrer de Cadaqués.

El sospitós va ser interceptat pels agents de la Policia al mateix bloc de pisos amb els diners, les joies i un telèfon mòbil que havien estat sostrets uns minuts abans.

Sembla ser que el detingut es va despenjar des d’una terrassa als balcons de la vuitena planta de l’edifici i hauria entrat als habitatges forçant els panys de les portes d’alumini dels balcons. El detingut va ser vist per un veí quan estava intentant accedir als habitatges pels balcons.

La detenció es va produir a les 14h i el detingut va passar a disposició dels Mossos d’Esquadra.

Switch to mobile version