Autor Cinema, teatre i televisió
17 Juliol 2015 a 16:00

Del revés (Inside Out)

Del revés

Del revés

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el nou film de Pixar Del revés. Arriba un nou estil de cinema de terror Eliminado. S’estrena Una historia real film basat en la novel·la de Michael Finkle. Arriba la comèdia Entourage. Eternal presenta un cas de ciència ficció on un home és medica amb les seves pertanyents conseqüències. Per variar la procedència s’estrena El rey gitano una producció espanyola. I, per últim, s’estrena el documental de la cantant que va morir als 27 anys Amy (la chica detrás del nombre).

DEL REVÉS (INSIDE OUT)

ANIMACIÓN. Dirigida per: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen.

Fer-se gran pot ser un camí ple d’obstacles. També per Riley, que ha de deixar la seva vida en el Mitjà Oest quan el seu pare aconsegueix un nou treball a Sant Francisco. Com tots nosaltres, Riley és guiada per les seves emocions: Alegria, Por, Ira, Fàstic i Tristesa. Les emocions viuen en Casernes Generals, el centre de control dins del cap de Riley, des d’on l’ajuden i aconsellen al llarg del seu dia a dia. Riley i les seves emocions intenten adaptar-se a la seva nova vida a Sant Francisco, però el caos s’instal·la en les Casernes Generals. Encara que Alegria, l’emoció principal i més important de Riley, intenta mantenir una actitud positiva, les emocions xoquen a l’hora de decidir com actuar en una nova ciutat, una nova llar i una nova escola.

ELIMINADO

TERROR. Dirigida per: Levan Gabriadze. Repartiment: Cal Barnes, Matthew Bohrer, Courtney Halverson

Mentre estan xatejant una nit online, sis amics reben per Skype un missatge que diu ser de Laura Barns, una jove estudiant que s’havia suïcidat just un any abans després de ser humiliada en Internet per un vídeo sexual en el qual la van gravar una nit borratxa. Al principi els amics pensen que és una broma, però quan el misteriós setè convidat comença a revelar secrets íntims dels altres membres del xat, comencen a adonar-se que el tema va de debò…

UNA HISTORIA REAL

DRAMA. Dirigida per: Rupert Goold. Repartiment: Jonah Hill, James Franco, Felicity Jones, Ethan Suplee

Quan Michael Finkel, un desacreditat reporter del New York Estafis, coneix al presumpte assassí buscat pel FBI Christian Longo –que s’ha apropiat de la identitat de Finkel–, la seva recerca es transforma gradualment en un inoblidable joc del gat i el ratolí. Basada en fets reals, narra la incessant cerca de la veritable història de Longo per part de Finkel.

ENTOURAGE: EL SEQUITO

COMÉDIA. Dirigida per: Doug Ellin. Repartiment: Adrian Grenier, Jeremy Piven, Jerry Ferrara, Kevin Connolly

L’estel del món de l’espectacle Vince Chase, per mantenir els peus en el sòl amb l’èxit que té, decideix portar-se als seus amics de tota la vida al fet que li acompanyin en la seva vida a Hollywood. Eric, Drama i Turtle acompanyen a Vince en la seva carrera, guiada per l’agent Ari Gold, mentre veuen l’exagerada, excèntrica i despietada vida de la meca del cinema.

ETERNAL

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: Tarsem Singh. Repartiment: Ryan Reynolds, Ben Kingsley, Matthew Goode

A un poderós milionari, malalt de càncer, li ofereixen la possibilitat de sotmetre’s a un procediment mèdic radical per transferir la seva consciència al cos d’un home més jove. Al principi l’operació va bé i l’home gaudeix de la seva renovada joventut, però tot es complica quan comença a descobrir els detalls entorn de la procedència del seu nou cos.

EL REY GITANO

COMÉDIA. Dirigida per: Juanma Bajo Ulloa. Repartiment: Karra Elejalde, Manuel Manquiña, Arturo Valls, Maria León

Jose Mari i Primitiu són dos presumptes detectius en atur, fracassats de professió i digníssims representants de les irreconciliables dues Espanyes. Amb la inesperada arribada d’Emolument, gitano perdulari i incorregible seductor, que els proposa una absurda missió “real”, la seva sort canviarà… a pitjor.

AMY (LA CHICA DETRÁS DEL NOMBRE)

DOCUMENTAL. Dirigida per: Asif Kapadia.

Documental sobre la famosa cantant Amy Winehouse, on es mostren imatges inèdites d’arxiu i entrevistes amb l’estrella que va morir als 27 anys.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version