Autor Futbol
15 Juliol 2015 a 11:30

El CF Mollet UE ja té definida la plantilla per la temporada 2015-16

S’han fet 9 fitxatges

Plantilla 2015-16 del CF Mollet UE // Imatge cedida pel CF Mollet UE

Plantilla 2015-16 del CF Mollet UE // Imatge cedida pel CF Mollet UE

Aquestes darreres setmanes ha quedat definida la primera plantilla del CF Mollet UE. L’equip 2015-2016 del CF Mollet UE ha renovat a set jugadors, ha fet 9 fitxatges i ha pujat a quatre del Juvenil A de la Lliga Nacional.

La plantilla, que dirigeix David Ortiz, està formada pels porters Pol Flores i Kevin López (Juvenil A); els defenses David Arroyo, Eric Solivellas, Álex Ruiz, Antonio Parra, Iván Serrano (CF Ripollet) i Aitor Millán (UAT Horta); els migcampistes Álex Paredes, Alejandro Vega (Juvenil A), Alejandro Montejo (Unificació Llefià), Sergio Navarro (Vilassar de Mar), Jaume Mañosa (migcampista, EC Granollers) i Juan Pérez (migcampista, FC Cardedeu); i els davanters Natxo Abad, Albert Gurrea (Juvenil A), David Gómez (Juvenil A), Óscar Casado (Juventud 25 Septiembre), Eduardo Ranchal (UDAT Gramanet) i Dani Illescas (davanter, Sabadell B).

El passat dijous es va fer la primera fotografia de la temporada 15-16 al camp Municipal del Germans Gonzalvo. El 3 d’agost començaran la pretemporada i jugaran un total de 7 partits:

Juvenil Lliga Nacional del Mataró (9 d’agost, a casa)

Juvenil Cornellà Divisió d’Honor (12 d’agost, a fora)

 Montañesa en el partit de Festa Major (16 d’agost, a casa)

 Vista Alegre (19 d’agost, a casa)

Sant Ildefons (23 d’agost, a fora)

Castellar (26 d’agost, a fora)

UE Llefià (29 d’agost, a fora)

El 5 de setembre es jugarà la primera jornada de la Primera Catalana, grup 1. Serà en el derbi molletà contra la UD Molletense, al camp Municipal de la Zona Sud.

Switch to mobile version