Autor Ciclisme
7 Juliol 2015 a 17:00

El Club Ciclista Corró d’Amunt va acollir l’última prova de la Copa Catalana Internacional de BTT

El Club Ciclista Corró d’Amunt va acollir l’última prova de la Copa Catalana Internacional de BTT // Imatge cedida per l'Ajuntament de LEs Franqueses

El Club Ciclista Corró d’Amunt va acollir l’última prova de la Copa Catalana Internacional de BTT // Imatge cedida per l’Ajuntament de LEs Franqueses

Corró d’Amunt va viure, per primera vegada, el punt i final de la Copa Catalana Internacional de BTT. En anteriors edicions, el Club Ciclista Corró d’Amunt havia organitzat una de les proves però la final sempre se celebrava a Barcelona.

Més de 300 ciclistes van recórrer el passat diumenge el circuit franquesí. El cicruit de Corró d’Amunt, que passa per terrenys de Can Noguera, és un dels més variats del campionat a causa de la combinació de trams de pistes ràpides d’asfalt i sorra amb corriols i passatges de bosc.

Els guanyadors, després de sis proves arreu de Catalunya, van ser Ever Alejandro Gómez, que és campió de la copa en categoria masculina, i Sonja Kallio en categoria femenina. La prova d’elit masculina se la va endur Ismael Ventura, seguit de Francesc Guerra i Adrià Noguera (Gómez va obtenir el 5è lloc en aquesta categoria). En la categoria d’elit femenina, la campiona fou Valentine Segrestan, seguida de Núria Espinosa i Sonja Kallio.

El president del Club Ciclista Corró d’Amunt destacava l’esforç que es va fer des del Club i l’Ajuntament perquè aquesta prova fos possible al municipi.

Switch to mobile version