Autor Ciclisme
8 Juliol 2015 a 11:30

El Club Ciclista Mollet participarà al Tour Ain’ternational Rhöde-Alpes Valromey

Mai un club català i espanyol ho havia fet

El Club Ciclista Mollet, a punt de fer història // Imatge cedida per l'Ajuntament de Mollet

El Club Ciclista Mollet, a punt de fer història // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mollet

Avui s’ha presentat la participació del Club en el Tour Ain’ternational Rhöde-Alpes Valromey, a França, del 11 al 14 de juliol. Ho ha fet l’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, el president del Club Ciclista Mollet (CCM), Toribio Muga, i el director esportiu de l’entitat, Manel Gonzalo.Fins ara, mai un club català i espanyol havia participant en aquesta cursa, que està formada per 4 etapes i compta amb un total del 392,2 km.

En aquest sentit, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha parlat d’una notícia excepcional pel fet que una entitat de Mollet representi no només a Catalunya, sinó també a Espanya”. Pel que fa l’entitat, Monràs ha lloat “la història i la professionalitat del CCM tot i estar dirigida per voluntaris i de forma altruista” i ha agraït  a les empreses que posen el seu granet de sorra perquè un esport tant complicat i ple dels perills que comporta entrenar-se a la carretera, pugui tirar endavant”. 

Per la seva part, Toribio Muga comentava que és pren el tour com un repte, ja que mai hem participat en curses de quatre dies pel simple fet que aquest format a Espanya no existeix”. Manel Gonzalo, director esportiu del CCM i exciclista professional, comentava en el mateix sentit que “anem a aprendre i esperem que ens tornin a convidar i afegia que hores d’ara el ciclisme català està destacant i aquesta és una bona oportunitat per obrir-se a nivell internacional.  

D’altra banda Monrás comentava que “l’Ajuntament està negociant amb la direcció del Circuit de Barcelona-Catalunya perquè el CCM pugui seguir utilitzant les seves instal·lacions però amb unes condicions més favorables”.

Switch to mobile version