Autor Natació
20 Juliol 2015 a 11:30

El CN Granollers es proclama campió d’espanya per equips en categoria aleví

En categoria juvenil aconsegueixen la segona posició

Campionat d'Espanaya // Imatge cedida pel CN Granollers

Campionat d’Espanaya // Imatge cedida pel CN Granollers

Del 16 al 19 de juliol s’ha dut a terme a les instal·lacions del CN Granollers el III Campionat d’Espanya de Natació Sincronitzada.

 

Les alevins arrasen i es proclamen campiones d’Espanya 

Les alevins s’han proclamat campiones d’Espanya, aconseguint la medalla d’or en cada una de les modalitats disputades: solo, duet (i una medalla de plata), combo, equips… i 4 medalles en figures. En total, 9 medalles i el trofeu de campiones d’Espanya per clubs.

Per equips, es van proclamar campiones d’Espanya, compartint podi amb el Kallipolis, segones, i Las Palmas, terceres.

El combo aleví del Club Natació Granollers va proclamar-se campió d’Espanya, en una emocionant final. Amb coreografia de ‘El Rei Lleó’, les alevines van sumar un total de 68.1332 punts amb els que es pengen la medalla d’or.

En segona posició i 67.3001 punts, es va classificar el combo del CN Kallipolis, i la tercera posició i medalla de bronze va ser per al Sincro Sevilla amb 64.2332 punts.

En aquesta final de combos, disputada divendres 17 a la tarda, hi van participar un total de 26 equips.

Als duets, doble podi amb la parella de Martina Coronado i Gisela González que es va proclamar campiona d’Espanya, i el duet de Judith Calvo i Clàudia Julià, que es va endur el subcampionat. La tercera posició va ser pel duet del CN Kallipolis de Jade Martín i Paula Val.

El solo de Judith Calvo va merèixer l’or, i per tant, el títol estatal aleví en la prova del solo de natació sincronitzada. Per la seva banda, la seva companya, Martina Coronado va assolir el sisè lloc.

La medalla de plata va anaa a parar a mans de Vanessa Gómez, del Fabionelli, i la medalla de bronze per Jade Martin, de Las Palmas.

I quatre medalles en figures. Gisela  González va aconseguir la medalla de plata, després de classificar-se en segon lloc de la general aleví. I per altra banda, el podi de Figures del 2005, ha estat íntegrament granollerí: Valeria Parra, or; Rita Sugrañez, plata; i Carla Oliva, bronze.

Aquests espectaculars resultats proclamen al CN Granollers, campió d’Espanya per Clubs, per davant del Kallipolis, segon, i Las Palmas, tercer.

 

Or per al combo juvenil 

Primera medalla per a les juvenils amb el combo, que ha fet les delícies dels espectadors, i que ha merescut la medalla d’or, després d’aconseguir un total de 82.1999 punts. A 3.5000 punts s’ha quedat el combo del Kallipolis, que s’ha endut la plata, i l’AD Sincro Retiro, el bronze.

 

Bronze pel duet juvenil

El duet juvenil integrat per Ariadna Arisó, Helena Jaumà amb Lidia Vigara com a reserva, va endur-se la medalla de bronze. El també duet granollerí d’Èlia Calvo i Júlia López va classificar-se en cinquè lloc.

La medalla d’or ha estat pel Kallipolis i la plata pel Sincro Retiro.

 

L’equip juvenil, campió d’Espanya

L’equip juvenil s’ha proclamat campió d’Espanya, després de disputar aquest matí la final, que li ha permès sumar un total de 153.0468  punts, per davant del Retiro (150.3704 punts ) segon, i el Kallipolis, tercer, amb 149.8149 punts.

Les juvenils han fet un bon campionat aquests dies a Granollers, on han aconseguit una doble medalla d’or en equip i combo, i medalla de bronze en duet.

Per clubs, les juvenils han fet el segon lloc, per darrera del Retiro i per davant del Kallipolis.

 

Switch to mobile version