Autor Economia
5 Juliol 2015 a 14:00

El Consell Executiu destinarà 7,9 milions d’euros per la millora del regadiu

L’objectiu és més productivitat i sostenibilitat

Regadiu // Imatge del web de Wikimedia

Regadiu // Imatge del web de Wikimedia

El Consell Executiu ha acordat destinar 7,9 milions d’euros per atendre la convocatòria d’ajuts per a la transformació i millora de regadius per aquest 2015. A través d’aquestes ajudes el Govern vol fomentar la millora de les instal·lacions de regadiu per augmentar l’eficiència del transport, la distribució i també l’ús sostenible de l’energia i l’aigua de reg als conreus.

Aquetes millores permeten incrementar la productivitat, reduir els costos i fer-los més competitius tant al país com als mercats exteriors, al mateix temps, per promoure el desenvolupament, el benestar i el progrés de moltes comarques rurals de Catalunya.

Les actuacions en millora de regadius són una aposta prioritària del Govern de la Generalitat per contribuir a millorar la qualitat i els rendiments de les produccions agrícoles, fer-les més competitives en tots els mercats i generar oportunitats per millorar les condicions de vida i el potencial de desenvolupament de les zones rurals de Catalunya.

Switch to mobile version