Autor Economia
28 Juliol 2015 a 11:30

La ràtio d’endeutament de l’Ajuntament de Mollet se situa en el 60%

El període mig de pagament és de 79 dies

Ajuntament de Mollet // Imatge del web de l'Ajuntament de Mollet

Ajuntament de Mollet // Imatge del web de l’Ajuntament de Mollet

Durant la sessió de la Comissió Especial de Comptes celebrada el passat divendres 24 de juliol, es va donar a conèixer  el tancament de comptes de l’any 2014. Es tracta d’un tancament amb romanent positiu i complint la llei d’estabilitat pressupostària.

L’any passat, en tancar el 2014 l’Ajuntament de Mollet es trobava al 73% de la ràtio d’endeutament, sent el màxim permès del 110%, a juny del 2015 aquest rati d’endeutament se situa 13 punts per sota, al 60%.

D’altra banda, el període mig de pagament s’ha reduït en 23 dies respecte a l’exercici 2014, situant-se actualment en els 79 dies. Aquest termini de pagament està motivat pel deute de la Generalitat amb l’Ajuntament de Mollet.

Switch to mobile version