Autor Societat
17 Juliol 2015 a 10:31

Els Mossos d’Esquadra detenen l’autor d’un homicidi comès l’any 2003 en un supermercat de Mollet del Vallès

Va matar al vigilant de seguretat

Mossos d'Esquadra

Els Mossos van detenir l’autor d’un crim comès el 2.003 // Imatge d’arxiu

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a la Unitat Central d’Homicidis i Delictes Sexuals van detenir, ahir a les 23.00 hores, un home de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí del Prat de Llobregat com a presumpte autor d’un homicidi comès l’any 2003.

Els fets van passar el 18 d’octubre de 2.003 quan pels volts de les 20.45 dos homes armats  amb ganivets de grans dimensions van entrar en un supermercat de Mollet del Vallès i es van endur la recaptació. Durant l’atracament, el vigilant de seguretat va resultar ferit de mort.

Aquella mateixa nit va aparèixer a Santa Perpètua de la Mogoda un turisme sostret amb el que, presumptament, els dos atracadors i un conductor s’havien desplaçat fins el supermercat. Els Mossos d’Esquadra van localitzar al vehicle roba dels atracadors, de la que en van poder extreure el perfil genètic d’un d’ells.

La Unitat Central d’Homicidis i Delictes Sexuals del cos de Mossos d’Esquadra després d’una llarga i complexa investigació que s’ha mantingut durant aquests anys va poder detenir un dels autors el passat 15 de juliol. Aquesta unitat s’encarrega d’investigar aquells homicidis comesos a Catalunya els quals estiguin sense resoldre.

El jutge en va decretar l’ingrés a presó  del detingut.

Switch to mobile version