Autor Societat
10 Juliol 2015 a 17:00

Els treballadors de l’empresa José Maria Cabré faran vaga de 24 hores per l’impagament de les nòmines

Serà el proper 16 de juliol

CCOO Granollers

El sindicat CCOO // Foto: Antonio Viscarri

CCOO d’Indústria de Catalunya i l’Unió Intercomarcal Vallès Oriental-Maresme-Osona dóna suport a la vaga de 24 hores convocada pel proper 16 de juliol a l’empresa familiar José María Cabré, de Montornès del Vallès.

El motiu d’aquesta vaga és l’impagament dels endarreriments de maig, la nòmina de juny i la paga extraordinària, i la poca voluntat que ha demostrat l’empresa l’empresa a l’hora d’intentar arribar a un acord per resoldre aquesta situació.

Els treballadors han decidit reclamar el pagament íntegre de les mensualitats que l’empresa els deu i que es restableixi el pagament regular de les nòmines. De cara al mes de setembre i davant el risc que aquest impagament es repeteixi, els treballadors de l’empresa preparen mesures mes contundents.

CCOO denuncia que des de la creació de la nova empresa PJC a Cardedeu, integrada per tots els germans Cabré com a socis, els endarreriments en el pagament de salaris a Montornès han anat a pitjor, i sospita que aquesta nova empresa es podria haver finançat amb els salaris dels treballadors de Montornès.

Així mateix també que fa un any i mig l’empresa va intentar acollir-se a la reforma laboral establint el salari mínim interprofessional com a referència per als nous ingressos i per a la resta establir un salari variable que dependrien d’uns objectius gens creïbles, tot i comptar amb una inversió de capital des de la Xina.

Switch to mobile version