Autor Societat
17 Juliol 2015 a 18:00

Es posa en marxa una campanya per estimular els joves a compartir les seves idees

Del 15 de juliol al 31 d’agost els joves publicaran selfies amb les seves propostes i inquietuds

Selfidees // Imatge del web de Pixabay

Selfidees // Imatge del web de Pixabay

El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General de Joventut, ha posat en marxa una campanya per estimular els i les joves a participar en la vida pública i donar veu a les idees. La campanya anomenada, Selfidees, utilitza les noves tecnologies per facilitar que els joves puguin compartir les idees en les que creuen i també expliquin com els agradaria que fos Catalunya i la societat..

La campanya es dura a terme entre el 15 de juliol i el 31 d’agost. Les imatges s’hauran de matricular amb el hashtag #selfidees i es publicaran a Instagram, Facebook, twitter i al web propi. Les fotos quedaran recollides al web en forma de mosaic amb el es podrien fer exposicions que configurin l’imaginari dels joves catalans.

El setembre es notificarà el nom de les 25 millors propostes. Els seleccionats s’escolliran per votació popular i per un jurat format per la Direcció General de Joventut. Els 25 joves guanyadors participaran el 23 i 24 d’octubre en unes Jornades de Creativitat que tindran lloc en un alberg de joventut amb professionals del món de la innovació, que els explicaran com convertir idees abstractes en realitat concretes.

Com a cloenda d’aquestes jornades d’innovació, es celebrarà un acte obert al públic on els guanyadors podran explicar les seves idees i on també d’altres  joves professionals de renom explicaran de manera lúdica i propera la seva experiència acompanyant idees envers la seva execució en un projecte de futur.

Switch to mobile version