Autor Societat
10 Juliol 2015 a 09:30

Explosió en una empresa de productes químics de Parets del Vallès

Han cremat dues naus de l’empresa Moyde

Bombers de la Generalitat

Bombers de la Generalitat // Foto: Mercè Folch

Parets del Vallès ha patit un ensurt aquesta matinada quan poc abans de les dues s’ha produït una forta explosió en una empresa de productes químics dedicada a moldre i barrejar productes químics, minerals i vegetals.

L’explosió i el posterior incendi han tingut lloc a l’empresa Moyde (Molineda y Derivados SA), dedicada a micronitzar productes sòlids i situada al polígon industrial Llevant, de parets del Vallès (c/Tenes 3). El foc ha afectat a dues de les set naus que posseeix l’empresa. En el moment de l’incendi no hi havia cap treballador dins les naus i no s’ha produït cap ferit i no s’ha hagut d’evacuar a ningú.

Els sostres de les dues naus han cedit i s’han enfonsat, fet que ha permès als Bombers poder tirar aigua des de dalt, i han quedat afectades per fum i temperatura les dues naus contigües. En l’incendi hi han treballat 26 dotacions de bombers i un cop controlat han estat 11 les unitats que s’han quedat remullant la zona. També s’hi ha desplaçat com a suport una ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques.

Els Mossos d’Esquadra, que han treballat al lloc amb quatre patrulles, han tallat alguns accessos al polígon industrial i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat al lloc del sinistre dues ambulàncies preventives. La Policia Local de Parets del Vallès també ha participat en l’actuació.

Encara es desconeixen les causes que han provocat l’explosió que ha originat el foc.

Switch to mobile version