Autor Bàsquet
23 Juliol 2015 a 17:00

Granollers acollirà les semifinals i la final de la Regal XXXVI Lliga Nacional Catalana ACB

Els dies 25 i 26 de setembre al Palau d’Esports 

Palau d'Esports de Granollers // Imatge del web de l'Ajuntament de Granollers

Palau d’Esports de Granollers // Imatge del web de l’Ajuntament de Granollers

Els proper dies 25 i 26 de setembre el Palau d’Esports de Granollers serà l’escenari de la Lliga Nacional Catalana d’equips ACB.

Aquesta competició forma part de la programació d’actes de “Granollers, Ciutat del Bàsquet Català 2015” i, per aquest motiu, la Federació Catalana de Basquetbol va proposar a l’Ajuntament de Granollers que acollís aquest torneig.

El torneig tindrà el mateix format que l’any passat i es disputarà en format de final a quatre amb la participació del FC Barcelona Lassa, ICL Manresa, FIATC Joventut i Morabanc Andorra.

Tot i que els horaris estan per confirmar, la primera semifinal la disputaran el Morabanc Andorra i el FIATC Joventut mentre que la segona la disputaran el FC Barcelona i l’ICL Manresa. Els vencedors dels partits s’enfrontaran en la final del 26 de setembre. L’actual campió de la competició és el FC Barcelona, que l’any passat va guanyar a l’Andorra per 104 a 93 en un torneig disputat a la Seu d’Urgell.

El mateix dia 26 es disputarà al Palau d’Esports la final de la Lliga Nacional Catalana LEB. Les semifinals d’aquesta competició, d’anada i tornada, tindran lloc els dies 18 i 20 de setembre respectivament. Les disputaran el FC Barcelona i el CB Prat Joventut per una banda i per l’altra el CB Tarragona i l’Actel Força Lleida. L’any passat va guanyar la competició l’equip tarragoní en imposar-se al CB Prat per un ajustadíssim 62 a 63.

 

Exposició sobre 100 anys de bàsquet a Catalunya, també al setembre

L’Espai Gralla acollirà a partir del 9 de setembre i fins al 10 d’octubre l’exposició “100 anys de basquetbol a Catalunya, del pati al parquet”. Aquesta exposició, que fa un recorregut pel que ha estat el desenvolupament d’aquest esport, des dels seus inicis com a eina pedagògica a les escoles de la segona dècada del segle XX, fins als nostres dies. està produïda per la Fundació del Bàsquet Català amb la col·laboració de la Fundació Barcelona Olímpica i la Diputació de Barcelona.

Switch to mobile version