Autor Cultura
17 Juliol 2015 a 14:00

Juanjo Vera s’enduu el primer premi del Ral•li Fotogràfic “Granollers es revela”

El segon premi va ser per Núria Bigas

Ral•li Fotogràfic "Granollers es revela" // Imatge de l'Ajuntament de Granollers

Ral•li Fotogràfic “Granollers es revela” // Imatge de l’Ajuntament de Granollers

Ahir dijous al Centre Civic Palou es fa fer públic el veredicte del XVII Ral·li Fotogràfic “Granollers es revela”, organitzat per la Xarxa de Centres Cívics i l’Associació Fotogràfica Jaume Oller, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia (FCF), i que enguany tenia com a tema el comerç de Granollers. L’acte, a més, va servir per fer entrega dels corresponents premis.

El jurat, que estava format per  Juan Tejero, aficionat a la fotografia i membre de la  FCF; Ramon Meléndez, fotògraf amateuri membre de l’Associació Fotogràfica Jaume Oller; Cristina Aliaga, fotògrafa; Isaac Gómez, dinamitzador de l’associació de comerciants Comerç de Dalt; i Rafa Fernández, guanyador del XVI Ral·li Fotogràfic “Granollers es revela”, va decidir atorgar els premis següents:

En l’apartat de millor col·lecció, el primer premi, dotat amb 299 €, ha estat per a  Juan José Vera, de Granollers,  i el segon, dotat amb 200 €, per a Núria Bigas, també de Granollers.

En la categoria de millor fotografia adulta, el jurat va premiar Marc Morales, Laura Cantero, Anna M. Capdevila i Agustí González. El premi consistia en 100 € cadascun.

En la categoria infantil, els premiats van ser Ariadna Pou, Vinyet Samon, Paula Saavedra i Gariel Arellano Santos. A tots ells els va correspondre un premi de 100 € en material fotogràfic.

Les 95 fotografies dels participants d’enguany es podran visitar fins el proper dilluns.

Switch to mobile version