Autor Cinema, teatre i televisió
10 Juliol 2015 a 16:00

Magic Mike XXL

 

Magic Mike XXL

Magic Mike XXL

Aquesta setmana s’estrena als cinemes la seqüela de Magic Mike XXL, també la del famós sistema d’intel·ligència artificial Terminator Génesis. Des d’Itàlia arriba la comèdia romàntica ¿Te acuerdas de mí?. Arriba a les sales el drama Love and Mercy i la comèdia romàntica Elsa and Fred.

 

MAGIC MIKE XXL

COMEDIA. Dirigida per: Gregory Jacobs. Repartiment: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash

Tres anys després que Mike s’hagi retirat de la vida de stripper quan estava en la cresta de l’ona, els restants Reyes de Tampa estan també a punt de tirar la tovallola. Però volen fer-ho a la seva manera: tirant la casa per la finestra en una última representació amb magnificència en Myrtle Beach, amb el llegendari Magic Mike compartint l’escenari amb ells. De camí cap al seu últim espectacle, amb parades ràpides en Jacksonville i Savannah per saludar a antics coneguts i fer nous amics, Mike i els nois aprenen algunes coses noves i es desfan del passat de maneres molt sorprenents.

 

TERMINATOR GÉNESIS

CIÉNCIA FICCIÓ. Dirigida per: Alan Taylor. Repartiment: Emilia Clarke, Arnols Schwarzenegger

Any 2032. La guerra del futur s’està lliurant i un grup de rebels humans té el sistema d’intel·ligència artificial Skynet contra les cordes. John Connor és el líder de la resistència, i Kyle Reese és el seu fidel soldat, criat en les ruïnes d’una postapocalíptica Califòrnia. Per salvaguardar el futur, Connor envia a Reese a 1984 per salvar a la seva mare, Sarah  d’un Terminator programat per matar-la amb la finalitat de que no arribi a donar a llum a John. Però el que Reese troba en l’altre costat no és com ell esperava…

 

¿TE ACUERDAS DE MI?

COMEDIA. Dirigida per: Rolando Ravello. Repartiment: Ambra Angiolini, Edoardo Leo, Paolo Calabresi

¿T’enracordes de mi? Això és el que pregunta amb una freqüència excessiva Roberto a la seva núvia i mare del seu fill; Bea, que a cada emoció massa fort perd la memòria per complet, i cal començar de nou amb ella.

 

LOVE & MERCY

DRAMA. Dirigida per: Bill Pohlad. Repartiment: Paul Dano, John Cusack, Elizabeth Banks, Paul Giamatti

Biopic sobre el músic i compositor Brian Wilson, fundador dels Beach Boys, sobre la seva influència en la música, i els seus problemes nerviosos que van propiciar la seva relació amb el controvertit terapeuta Dr. Eugene Landy

 

ELSA & FRED

ROMÀNTICA. Dirigida per: Michel Radford. Repartiment: Shirley MacLaine, Christopher Plummer, Marcia Gay Harden

Història de dues persones que, al final del camí, descobreixen que mai és massa tarda per estimar i fer que els somnis es facin realitat.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version