Autor Natació
9 Juliol 2015 a 17:00

Miguel Luque es proclama campió de Catalunya als 50 i 100 braça

Va rebre el trofeu com a millor nedador català

Miguel Luque // Imatge cedida pel CN Granollers

Miguel Luque // Imatge cedida pel CN Granollers

El nedador del CN Granollers, Miguel Luque, va rebre el passat 4 de juliol a Sabadell el trofeu com el millor nedador català al Campionat de Catalunya de natació adaptada Open.

Luque va obtenir aquesta distinció després de proclamar-se campió de Catalunya en els 50m braça amb un temps de 51.06 en categories SB1 a SB14. El nedador del CN Granollers també es va alçar amb la victòria en els 100 braça, amb un registre de 1.57.84, en les mateixes categories, quedant-se a només 66 centèsimes del rècord d’Espanya.

A poc més d’una setmana de debutar en el Mundial de Glasgow, per a l’entrenador del CN Granollers, Joan Serra, aquests són uns molts bons resultats que permeten fixar l’objectiu al Mundial en  “guanyar en la seva prova principal, els 50 metres braça, i assegurar la plaça per la Paralimpíada de l’any que ve a Rio de Janeiro”.

Switch to mobile version