Autor Societat
5 Juliol 2015 a 17:00

S’inicia la III Marxa per una Catalunya sense atur

Es vol lluitar contra la precarietat, la pobresa i desigualtat

Pobresa // Imatge extreta de mundodesigual.wordpress.com

Pobresa // Imatge extreta de mundodesigual.wordpress.com

Del 6 al 9 de juliol tindrà lloc la III Marxa per una Catalunya sense atur, precarietat, pobresa i desigualtat, que rep el suport de diverses agrupacions com la Coordinadora d’assemblees de treballadors/es en atur de Catalunya i l’Assemblea de BarcelonaPrèviament, ahir es va fer una concentració-presentació de la Marxa a la Plaça de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Demà serà el primer dia de la marxa, que començarà a les 9 del matí a la Plaça de la Vila de l’Ajuntament de Badalona, i també a les 11 del matí des de Santa Coloma de Gramenet, a les 1.30 del migdia des de Montcada, i a les 6 de la tarda des de Granollers. El segon dia de la marxa, dimarts 7 de juliol, s’anirà passant per diferents poblacions, amb concentració davant d’ajuntaments: a les 10 del matí a Ripollet, a les 11.30 del matí a Cerdanyola, a la 1 del migdia a Badia del Vallès, a les 6 de la tarda a Sabadell, i a les 8 del vespre a Terrassa.

El tercer dia, dimecres 8 de juliol, la marxa passa per Rubí a les 10.30 del matí, Martorell a les 12 del migdia, la SEAT a la 1 del migdia, Abrera a les 3 de la tarda i Sant Vicenç dels Horts a les 6 de la tarda. Finalment, el quart dia, dijous 9 de juliol, es passarà a les 10 del matí per l’Hospitalet i a les 11 pel complex Can Batlló de Barcelona, i a les 6 de la tarda, es farà una concentració a la plaça de Sant Jaume. Des d’aquí s’anirà en manifestació fins al Parlament de Catalunya, on els participants arribaran a les 7 de la tarda, amb presència de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.

Switch to mobile version