Autor Societat
31 Juliol 2015 a 11:30

Un usuari de Can Pedrals guanya dos bitllets d’ Interrail de la campanya No perdis el tren

Aquest concurs s’emmarca dintre el projecte Turisme Informació

Interrail // Imatge del web de Wikipedia

Interrail // Imatge del web de Wikipedia

El granollerí, Aitor Marco, usuari de la Biblioteca Can Pedrals ha guanyat un bitllet doble de tren Interrail Global Pass Felxi de 5 dies en 10 de la campanya No perdis el tren en el concurs promogut per les biblioteques que formen part del projecte Turisme Informació amb la participació de la Diputació de Barcelona i Renfe. Aquesta iniciativa, que arriba a la 7ª edició, ofereix la possibilitat que els usuaris de les biblioteques guanyin bitllets Interrail.

Els requisits per poder participar en el sorgeix de 5 bitllets Interrail de segona classe per a dues persones són ser major d’edat, agafar una guia o revista de viatges en préstec i omplir una de les 100 butlletes que oferia cada biblioteca adherida al projecte, aquest any han participat 1.000 usuaris.

En total s’han sortejat cinc bitllets dobles: dos bitllets Interrail Global Pass Flexi de 5 dies en 10 ( un guanyat a Can Pedrals i l’altre a Moià), dos bitllets Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 22 ( a la Biblioteca Torres i Bages de Vilafranca del Penedès i a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell) i un bitllet Interrail Global Pass continu de 22 dies ( Biblioteca Central d’Igualada).

La Biblioteca Can Pedrals és el primer que participa a la campanya No perdis el tren. Turisme Informació té l’objectiu d’establir àmbits de cooperació dels dos serveis d’informació per tal de millorar l’oferta informativa turística local als ciutadans.

Switch to mobile version