Autor Societat
5 Juliol 2015 a 15:00

Una Fira de la Música molt variada i animada

Els ciutadans han pogut gaudir de jazz, folk, country i rock

Grup Octubre // Foto Nadine Cortina

Grup Octubre // Foto Nadine Cortina

Aquest dissabte s’ha celebrat la sisena Fira de la música a diverses places de Sant Celoni. En total han participat 17 grups repartits pels quatre espais que es destinen per l’ocasió: la plaça de la Vila, el carrer Major, la plaça de l’Església i el carrer Major de Dalt.

De les 18h de la tarda a les 22h del vespre els diferents grups han amenitzat els carrers del poble amb músiques de diferents estils. A la plaça de la Vila s’han pogut escoltar grups com Stillen (rock alternatiu), Octubre (rock, reggae, folk i indie) i Charliecomputerband, un estil de pop rock country i funki amb un teclat. En el carrer Major Centre s’ha pogut gaudir de Undervvear, BigBand del TMB i JazzBand del TMB.

En la plaça de l’Esglèsia han hagut grups com Mikos, Koalas i Harmòniques, Los Hippitano, Una+Dos, Sax&CO i la Charlatana. I aquets no eren tots, al carrer Major de Dalt, hi ha hagut la participació de conjunts instrumentals del Centre Municipal d’Expressió com els Trencanous, el grup de clarinets i el Combo Lab.

Moltes persones han sortit als carrers a passejar i gaudir d’una tarda de concerts musicals, altres també escoltaven la música des de les diverses terrasses dels establiments. La Jazz Band del CME ha estat l’encarregada del concert de Fi de Fira a les 22h, aquest concert també ha comptat amb servei de tapes i begudes preparats pels restaurants del carrer Major de Dalt.

Switch to mobile version