Autor Handbol
29 Agost 2015 a 15:00

El KH-7 BM Granollers, femení, campio de la Supercopa de Catalunya d’Handbol

Disputada a La Ciutat Esportiva de Blanes

Supercopa Final Femení Equip KH-7 BM Granollers

A la final femenina, disputada ahir a la tarda,el KH-7 BM Granollers va superar al CH Amposta Lagrama per 28 a 22. Després d’una primera part molt igualada que va finalitzar amb avantatge mínim per les de la capital del Montsià, 12-13. A la segona les vallesanes, més experimentades, van donar la volta al marcador i van acabar emportant-se el partit i el campionat.

D’aquesta manera, el KH-7 BM Granollers va aixecar per segona vegada en la seva història la Supercopa que les acredita com a guanyadores. D’altra banda, Judith Vizuete, del KH-7 BM Granollers, va ser nomenada millor jugadora de la final, mentre que la portera del CH Amposta Lagrama va ser escollida millor portera

Switch to mobile version