Autor Handbol
29 Agost 2015 a 17:00

El KH-7 BM Granollers, masculí, perd la final de la Supercopa

Davant el FC Barcelona Lassa

Supercopa Final Masculí Copa//Foto: FC Handbol

Supercopa Final Masculí Copa//Foto: FC Handbol

La final masculina, va transcórrer amb un guió molt similar a la femenina. Així, la primera part va ser molt igualada i, tot i que el FC Barcelona dominava el marcador en tot moment, davant seu tenia un Granollers molt lluitador que es mantenia sempre molt a prop dels blaugranes, plantant cara.

A la represa, els jugadors del FC Barcelona van intensificar el ritme i ben aviat van deixar sense opcions als vallesans que, poc a poc, van veure com les diferències s’anaven eixamplant. D’aquesta manera, s’arribaria al final de l’encontre, amb un resultat final prou contundent: 35 a 21.

Aquests dos equips es tornaran a enfrontar ben aviat. Serà el dimecres, 2 de setembre, a Zaragoza amb un altre títol destacat en joc : la Supercopa ASOBAL. En aquest cas els blaugranes han accedit a la final com a campions de la lliga ASOBAL BAUHAUS i el Fraikin BM Granollers com a sots-campions de la Copa del Rei

Switch to mobile version