Autor Notícies
31 Agost 2015 a 13:00

Els Blancs guanyen la Festa Major de Granollers 2015

Repeteixen victòria per segon any consecutiu

Moment en què els caps de colla, Ramon Forns (Blancs) i Xavier Guijarro (Blaus) fan el tradicional intercanvi de mocadors // Imatge cedida per l'Ajuntament de Granollers

Moment en què els caps de colla, Ramon Forns (Blancs) i Xavier Guijarro (Blaus) fan el tradicional intercanvi de mocadors // Imatge cedida per l’Ajuntament de Granollers

La colla dels Blancs ha estat per segon any consecutiu la colla guanyadora de la Festa Major de Granollers. Ho han estat després d’aconseguir la victòria en6 dels 9 actes competitius: concurs de rajolers, estirada de corda d’adults, passada de rajoles infantil, campionat d’escacs, dòmino i llançament de rajoles. Per la seva banda, els Blaus van vèncer en les proves de l’estirada infantil, la passada d’adults i el futbolí. El jurat, que va emetre el veredicte ahir al vespre,  va tenir en compte a banda dels resultats, la diversitat, l’organització, la cooperació i la innovació

Granollers ha viscut amb intensitat aquesta 32a edició de Blancs i Blaus, que amb més de 200 activitats ha fet gaudir a milers de visitants i granollerins durant 9 dies de joc, diversió, complicitat i predomini de la bona convivència.
Recapte i Concurs d’Aparadors de la Festa Major 2015.

Aquest dimecres, a les 20h a la Sala de Plens, es farà el lliurament de premis als guanyadors del Recapte i del Concurs d’Aparadors de la Festa Major 2015.

Guanyador del Concurs d'Aparadors // Imatge cedida per l'Ajuntament de Granollers

Guanyador del Concurs d’Aparadors // Imatge cedida per l’Ajuntament de Granollers

Els noms dels guanyadors es van donar ahir durant l’acte del veredicte. Sandra Blanch, Javier Juan, Anna Ribell Pastor i Fran Gil Calero s’enduen la panera sortejada entre clients dels establiments que aquest any han participat al Recapte. D’aquesta manera s’emporten un lot de productes donat per les 130 botigues que enguany han col·laborat a la Festa Major (l’any passat van ser-ne 91).

La 5a edició del Concurs d’Aparadors ha tingut 28 establiments participants (l’any passat en van ser 18). El jurat ha considerat el millor aparador el del Soldat Plantat. El premi consisteix en un sopar per a dues persones al Restaurant Cal Cinc de les Franqueses i dues entrades de l’espectacle Mar i Cel, de Dagoll Dagom, al Teatre Victòria .

Switch to mobile version