Autor Cultura
31 Agost 2015 a 17:00

Els Xics de Granollers no poden descarregar el 3 de 8

Aquest castell no feia llenya des del 2007

Els Xics de Granollers no van tenir una actuació gaire lluïda durant l’actuació castellera de la Festa Major de Blancs i Blaus.

En primera ronda van carregar el 3 de 8, que no ha estat descarregat ja que l’estructura tot i pujar prou ferma, va començar a tremolar i quan els dosos baixaven els tresos han cedit. Aquest castell no queia des del 2 de setembre del 2007.

Els Xics no van poder descarregar el 3 de 8 // Imatge cedida pels Xics de Granollers

Els Xics no van poder descarregar el 3 de 8 // Imatge cedida pels Xics de Granollers

Aquesta ensopegada ha marcat l’actuació dels Xics, que han continuat la seva actuació amb el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i un vano de 5. Durant la Festa Major de Blancs i Blaus la colla ha participat en els cercaviles descarregant el 5 de 7, la torre de 7 i el 3 de 7, entre nombrosos pilars de 4.

Els granollerins esperen poder recuperar el nivell ben aviat i poder oferir una bona actuació sobre tot a la gran cita de l’11 de setembre a Llinars del Vallès.

Castellers de Barcelona i Castellers de Sabadell han acompanyat als Xics a la trobada castellera de Festa Major. Els primers van realitzar el 3 de 8, 4 de 8, 5 de 7, pilar de 6 i el vano de 5 mentre que els Castellers de Sabadell van fer un 3 de 8, 5 de 8, intent de 4 de 8, 4 de 7, pilar de 5.

Switch to mobile version