Autor Societat
27 Agost 2015 a 13:00

Festa Major de Blancs i Blaus pensada per a tot el públic

Els patrocinadors i col·laboradors de la Festa aporten uns 80.000 euros

Festa Major // Imatge cedida per l'Ajuntament

Festa Major // Imatge cedida per l’Ajuntament

Del 22 al 30 d’agost Granollers celebra la Festa Major Blanc i  Blava amb una programació variada pensada perquè tot el públic, de diverses edats, participi activament a la festa organitzada per la Comissió de Festa Major, integrada per les colles de Blancs i Blaus i l’Ajuntament de Granollers.

Aquest any el Concurs de Rajolers presenta novetats en el format. Enguany arriba a la trenta edició i serà més àgil i dinàmic. Es reviu la juguesca del Rayo i en Maynou i serà retransmès en directe com si fos un partit d’handbol.

El primer Concurs de Rajolers es va fer l’any 1985 al parc de Torras Villà. Per recordar aquesta efemèride es farà, per primera vegada, un mosaic al Palau d’Esports amb la participació de tot el públic.

Per acabar la festa, a partir de les 21 hores de diumenge 30 d’agost al Parc Torras Villà torna a convertir-se en l’espai per sopar junts, veure els focs artificials i fer temps tot esperant el veredicte de la Festa Major.

El sopar es farà a l’esplanada de davant de les graderies i està organitzat per la Comissió de Festa Major i amb la col·laboració de les empreses Carns Homs i Agustí Roura. El preu del tiquet serà de 6 €.

La col·laboració dels comerços de la ciutat amb la festa és manté. Aquest any augmenten considerablement les botigues que s’afegeixen al Recapte, passen de 91 a 130. Cada comerç aporta 60 euros i es converteixen en punts d’informació, a més, també ofereixen als seus clients la possibilitat de guanyar unes paneres amb productes que ofereixen les botigues.

Aquest any els patrocinadors i col·laboradors de la Festa Major seran: Damm, Establiments Viena, La Mútua, Reckitt Benckiser i Sarsa Granollers i també els col·laboradors de la festa: Carrefour, ADEX, Altex, ARASO, ARES Espais lúdics, Ballestas JJM, Bimbo, Cambridge School, Caprabo, Col·legi d’Aparelladors, Davilans Consultors, De colònies, Estabanell Energia, Fersix,Fraikin, La Roca Village, Llorens GM, Petrobages, Requena, So JC, Uni post – Vallès Repart, VOTV, Atenea Aparthotel, Brillante, Coca Cola, Frigo, Gispert, Hotel Ciutat Granollers, Inserte i Superfruits Arrossada Popular.

La Festa Major ofereix alguns serveis. Hi hauran cadires pintades de blanc i blau, reservades per a persones amb mobilitat reduïda al parc de Torras Villà i a la plaça de les Hortes. També podeu reservar cadires per als actes de carrer trucant al telèfon 638 062 640, del 24 al 30 d’agost. Teniu a disposició lavabos adaptats a les places de Maluquer i Salvador, Barangé, Folch i Torres, Hortes, Corona i al parc de Torras Villà.

L’empresa Ecovidrio promou una campanya per reciclar més envasos de vidre. Del 17 d’agost al 12 de setembre es col•locaran en deu espais de l’illa de vianants 20 iglús en parelles, 10 de color blanc i 10 de blaus. La colla que guanyi en reciclatge obtindrà un premi de 1.200 € que es destinarà a una entitat social sense ànim de lucre de la ciutat.

 

A més, hi haurà canvi del servei de recollida d’escombraries per fer-lo compatible amb l’activitat festiva i aparcaments en promoció del 24 al 31 d’agost per 30 euros als aparcaments adherits a PBlaus.

Switch to mobile version