Autor Societat
8 Setembre 2015 a 15:00

Granollers posa en funcionament dos jutjats de reforç

Ha estat possible gràcies a l’acord entre el Departament de Justícia i la Sala de Govern del TSJC

Jutjats Granollers // Imatge de SantCeloni.cat

Jutjats Granollers // Imatge de SantCeloni.cat

Granollers va han posar en marxa ahir dos nous jutjats de primera instància de reforç a per pal·liar la gran càrrega de treball que pateixen els jutjats d’aquesta jurisdicció, gràcies a l’acord a què van arribar el Departament de Justícia i la Sala de Govern del TSJC.

Aquests jutjats disposen de jutges d’adscripció territorial del TSJC. El Ministeri de Justícia hi destina dos secretaris de reforç mentre que el Departament de Justícia hi adjudica 16 funcionaris de l’Administració de justícia. A cadascun dels jutjats aporta tres gestors, quatre tramitadors i un auxili judicial.

Les obres d’adequació dels espais disponibles dins l’edifici judicial han estat dutes a terme pel Departament de Justícia, d’acord amb el compromís adquirit en el seu moment. Les instal·lacions ocupen part de la sisena planta de l’edifici dels Jutjats de Granollers, situat al carrer Josep Umbert, 24.

El pressupost d’aquestes obres han superat els 35.000 euros i s’ha hagut d’adquirir el mobiliari dels dos jutjats i l’equip informàtic necessari per al seu funcionament.

Aquest nous jutjats de reforç acolliran tots els assumptes de família i incapacitats per fer front amb més eficàcia al volum de treball existent i poder treballar amb normalitat a tots els jutjats de primera instància de Granollers.

Switch to mobile version