Autor Natació
29 Setembre 2015 a 13:00

La júnior Ariadna Arisó s’entrenarà amb la selecció espanyola absoluta

Ho farà al costat de: Txell Mas, Cristina Salvador, Cecilia Jiménez, Helena Jaumà i Pau Ribes

Ariadna Arisó // Imatge de sincro.granollers.org

Ariadna Arisó // Imatge de sincro.granollers.org

La sincronista júnior del Club Natació Granollers, Ariadna Arisó, s’entrenarà amb la selecció espanyola absoluta després d’estar becada per la Real Federación Española de Natación (RFEN) per a ingressar al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Arisó treballarà aquesta temporada 2015/16 sota les ordres de la seleccionadora Esther Jaumà. Ho farà al costat d’altres nedadores del CN Granollers que han renovat la beca: Txell Mas, Cristina Salvador, Cecilia Jiménez, Helena Jaumà i el sincronista Pau Ribes.

 

Quatre noves beques per a la Blume

D’altra banda, tres sincronistes infantils (Clara Arboix, Míriam Llovet i Júlia Tortosa) i una júnior (Oriana Carreras) han rebut beca per a formar part del grup d’entrenament del Centre de Tecnificació de la Federació Catalana de Natació – Residència Joaquim Blume a Esplugues de Llobregat.

Les júniors Èlia Calvo, Lídia Vigara, Natalia de la Nuez i Abril Conesa renoven les beques i per tant aquesta temporada seran vuit les nedadores del Club Natació Granollers que s’entrenaran a la Blume.

Switch to mobile version