Autor Societat
30 Setembre 2015 a 13:00

La plaça d’Espanya s’omple per celebrar la inauguració del Felicitarium

Felicitarium és el nou projecte d’Apadis junt amb l’Ajuntament de les Franqueses

 

Inauguració Felicitarium

Inauguració Felicitarium // Imatge cedida per l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès

El passat dissabte 26, Apadis, amb el suport de l’Ajuntament de les Franqueses, va inaugurar el Felicitarium de la plaça d’Espanya de Bellavista. El Felicitarium ocupa l’antic quiosquet i ofereix un doble servei: per una banda és “un punt de venda de felicitat” on es poden comprar llaminadures, entrepans, llegir la premsa, navegar per internet,…

Per sobre de tot, el Felicitarium és un projecte social que la Fundació i Associació Apadis ha plantejat per tal d’oferir un espai que permeti i faciliti la integració social i laboral dels usuaris i usuàries. Tal com va apuntar Imma Navarro, el quiosquet dóna l’oportunitat a les persones amb discapacitat d’aprendre un ofici tot realitzant pràctiques laborals en un entorn ordinari.

L’acte inaugural va comptar amb l’alcalde Francesc Colomé i la regidora de Polítiques Socials, Marina Ginestí. Hi van assistir també l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, juntament amb María del Mar Sánchez, regidora de Salut Pública i Serveis Socials i Igualtat. Varis regidors del consistori tampoc van perdre’s la festa d’inauguració. Al llarg de l’acte va gaudir de música i animació mentre es repartien tasses de xocolata.

L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 8.30 a 13.00h i les tardes de 16 a 20h; els dissabtes, de 9.30 a 13.30h, i de 16 a 20h. Per més informació podeu consultar el web d’Apadis www.apadis.org.

Switch to mobile version