Autor Societat
8 Setembre 2015 a 13:00

Sant Celoni gaudeix d’una festa major molt animada

11 dies amb més de 80 activitats i propostes

Festa Major Sant Celoni // Foto: Nadine Cortina

Festa Major Sant Celoni // Foto: Nadine Cortina

Tot i la pluja Sant Celoni ha pogut gaudir de 11 dies de festa major amb més de 80 activitats amb molta participació i públic. Aquest any el programa ha sorgit del recull de moltes propostes sorgides del procés de participació Sacsegem la Festa Major.

Les activitats es van repartir per diverses places del poble i va haver-hi molta animació. Els dies amb més moviment van ser de divendres dia 4 de setembre al dilluns 7 de setembre.

El dia 4 de setembre les activitats van començar per la tarda amb el berenar amb la Colla de Geganters, la Colla de Timbalers i els Diables, tot i la pluja, a la nit es va celebrar el Correxarrups amb una cercavila per tot el poble.

El dissabte es va fer el Torneig internacional d’hoquei base, la Trobada de Puntaires, entre altres, a la plaça de la Vila es van explicar contes infantils en anglès i diversos jocs pels més petits. Per la tarda, es va organitzar la tradicional Plantada de Gegants que va tenir punt final a la plaça de la Vila on les diferents colles geganteres van poder ballar i animar la festa. A les 11 de la nit va tenir lloc el Correfoc pels carrers del poble amb molta participació.

Diumenge va ser un dia de teatre, contes i esports, a més del tradicional sopar popular. Pel que fa a la zona barraques va tenir gran aglomeració de públic durant tots els dies amb actuacions de Gertrudis, Pep i Marieta, Oques Grasses, entre altres.

La Festa Major va tancar al ritme de l’Orquestra Metropol amb un públic molt animat i divertit. El veredicte va donar un empat entre els Montsenys i els Montnegres ja que durant tota la festa van estar molt igualats.

Switch to mobile version