Autor Atletisme
23 Setembre 2015 a 13:00

S’obren les inscripcions al programa d’entrenament “Comença a fer la Mitja”

Enguany compleix 10 anys

Mitja Marató

Mitja Marató // Foto: Antonio Viscarri

La 30a edició de Mitja de Granollers tindrà lloc el proper 7 de febrer del 2016. L’Ajuntament de Granollers i el Club Atletisme L’Aire ofereixen de nou la possibilitat d’assolir el repte de fer aquesta cursa que organitza l’Associació Esportiva la Mitja.

Comença a fer la Mitja” es un programa d’entrenament, estructurat en diferents nivells de preparació (principiants, iniciats, atletes i elit), que enguany compleix deu anys.

Tot aquell que hi vulgui participar s’ha d’inscriure abans del 31 d’octubre de 2015 o abans que s’assoleixi el límit d’inscrits  a través de seuelectronica.granollers.catdins l’apartat de Catàleg de  Tràmits.

A partir del 5 d’octubre començaran els entrenaments en horaris horaris de dilluns, dimecres i divendres a les 13.30 h, 19.30 h i 20.30 h. El cost de la inscripció és de 12 euros i inclou el programa d’entrenaments, una assegurança d’accidents i una samarreta tècnica. En l’anterior edició s’hi van inscriure més d’un miler de persones.

Switch to mobile version