Autor Societat
24 Setembre 2015 a 13:00

“Valeo no se Cierra”, el documental que explica la lluita dels treballadors de la planta de Martorelles

Es va preestrenar ahir

OCTAVETA VALEO bonaLa lluita dels treballadors i treballadores de Valeo Clima contra la decisió de l’empresa de tancar la planta de Martorelles i traslladar l’activitat productiva a Saragossa ha quedat immortalitzada en un documental que porta per títol Valeo no se cierra.

La plantilla de l’empresa va començar el passat 29 de juliol una vaga indefinida amb motiu d’aquest tancament i trasllat de l’activitat. Des d’aleshores, els treballadors han estat acompanyats per les càmeres tant al campament de la “Gàlia” com en les diferents mobilitzacions que han dut a terme. Es tracta d’una producció de Yakima Films, amb guió, producció i direcció de Miguel Puertas.

La preestrena d’aquest documental va tenir lloc ahir als cinemes Girona, de Barcelona, en un passi especial per als treballadors i treballadores i els seus familiars.

Divendres, dissabte i diumenge així com els propers dies 30 de setembre i 1 d’octubre es projectarà aquest documental en sessions obertes a les 20h per al públic en general.

El documental compta amb la inestimable participació dels treballadors i treballadores de Valeo; els secretaris generals de CCOO d’Indústria, Javier Pacheco, de CCOO del Vallès Oriental – Maresme – Osona, Gonzalo Plata, i de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego; i dels diferents representants polítics que s’han acostat al campament de Valeo a donar el seu suport a la plantilla.

Switch to mobile version