Autor Handbol
7 Setembre 2015 a 11:00

Victòria in extremis del BM Granollers

Els de Puente Genil van posar les coses molt difícils als granollerins

BM Granollers - Puente Genil // Imatge del BM Granollers

BM Granollers – Puente Genil // Imatge del BM Granollers

BM GRANOLLERS 27-26 PUENTE GENIL

BM GRANOLLERS: Almeida, Blanxart (1), Ferrer (2), Arnau Garcia (4), Figueras (4), Resina (6) y Toledo (3) -siete inicial-; Teixeira (1), Gonzalo Porras (-), Marc Garcia (-), Pérez (1), Solé (4, 1p), Cañellas (1), Gassama (-) y Puig (-).

PUENTE GENIL: De Hita (-), Moya (3), Cuenca (5), Chispi (5), Alexis (3), Mario Porras (1) y Paraja (2) -siete inicial-; Kramarz (-), Oliva (ps), De la Sierra (5), Kramarz (1) y Potic (1).

Parcials: (14-14) i (13-12)

Els de Puente Genil van tornar a posar les coses difícils a un BM Granollers que no va poder resoldre el partit fins els darrers instants del partit

L’equip vallesà va començar per darrera el marcador tot i que la igualtat entre els dos equips regnava en el marcador. Així ambdós equips finalitzaven la primera part empatats a 14

Un partit molt ajustat on l’equip vallesà va començar per darrera en el marcador i la igualtat regnava entre ambdós rivals, que tancaven la primera meitat amb un empat a 14.

A la represa els granollerins van aconseguir marxar de 4 en el marcador (22-18), i tot semblava que els de Viver podrien deixar pràcticament resolt el partit en aquells instants, però no va ser així, ja que els homes de Barbeito van saber recuperar-se i van tornar a acostar-se i igualar el marcador. al final, però, un gol “in extremis” de Blanxart donava la primera victòria de lliga Asobal al Fraikin.

El capità David Resina va rebre el trofeu Casino de Granollers en ser l’equip guanyador del primer partit de lliga. Ho va fet de mans del president del Club BM Granollers, Josep Pujadas.

Switch to mobile version