Autor Cultura
20 Octubre 2015 a 13:00

L’Obra Social “la Caixa” i el Teatre Auditori de Granollers renoven l’acord de col•laboració per al foment i la difusió de la cultura

L’Obra Social "la Caixa" i el Teatre Auditori de Granollers renoven l’acord de col•laboració per al foment i la difusió de la cultura // Imatge cedida per la Caixa

L’Obra Social “la Caixa” i el Teatre Auditori de Granollers renoven l’acord de col•laboració per al foment i la difusió de la cultura // Imatge cedida per la Caixa

La directora d’àrea de negoci de CaixaBank al Vallès – Granollers, Anna Mª Asensio i el Director – Gerent del Teatre Auditori de Granollers, Carles Ribell, han renovat el conveni de col·laboració entre les dues entitats per al foment i la difusió de la cultura a la ciutat de Granollers.

El Director-Gerent del Teatre Auditori de Granollers, Carles Ribell ha comentat “col·laboracions com aquesta ens permeten tirar endavant projectes educatius i socials com Apropa Cultura o Musicànim, un projecte que vol acostar la música en la seva dimensió cultural, social i terapèutica, a les persones”. 

La renovació d’aquest acord permet a les dues institucions estrènyer la col·laboració ja existent. L’entitat continuarà formant part del Club de Mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l’Orquestra de Cambra de Granollers, a partir d’ara com a Mecenes d’Or. 

La Fundació Bancària ”la Caixa” manté el pressupost de la seva Obra Social en 500 milions d’euros, la mateixa quantitat que en els set exercicis anteriors. Aquesta dotació situa l’entitat com la primera fundació privada de tot l’Estat espanyol i una de les més importants del món.

El desenvolupament de programes socials focalitzats en els grans reptes actuals, com la desocupació, la lluita contra l’exclusió o l’accés a l’habitatge concentra el gruix de la inversió, el 67,1% del pressupost (336 milions d’euros); l’apartat cultural acapara el 13,5% (67 milions); els programes de ciència i medi ambient suposen l’11,2% (56 milions); i el suport a l’educació  i investigació, el 8,2% (41 milions d’euros). Tot plegat, per ratificar una vegada més el compromís de l’entitat.

Durant el 2014, més de 9,5 milions de persones van participar i es van beneficiar de les iniciatives de l’Obra Social ”la Caixa”.

Switch to mobile version