Autor Natació
6 Octubre 2015 a 13:00

Quatre esportistes del CN Granollers seran guardonats a la Gala de la RFEN

Serà el proper 16 d’octubre

Club Natació Granollers

Club Natació Granollers // Foto: Antonio Viscarri

Quatre esportistes del Club Natació Granollers seran distingits per la Real Federación Española de Natación (RFEN) pels resultats obtinguts durant la temporada 2014 o per les participacions a campionats internacionals. Serà a la 7a edició de la Gala 2015 que se celebrarà el proper 16 d’octubre a l’Auditori Alfredo Goyeneche del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid.

Els esportistes Helena Jaumà (natació sincronitzada), plata en equip i combo; Lídia Vigara (natació sincronitzada), plata en combo; Josep Puig (waterpolo), medalla de plata; rebran la medalla extraordinària al mèrit esportiu per haver estat medallistes en campionats d’Europa, concretament participant el passat mes de juny als Jocs Europeus Júniors Olímpics a Bakú (Azerbaidjan).

Al seu torn, la sincronista Cristina Salvador rebrà la medalla de serveis distingits per les seves actuacions internacionals. Salvador serà reconeguda per la RFEN amb la medalla de plata per les seves 50 participacions.

Switch to mobile version