Autor Futbol
10 Novembre 2015 a 13:00

Alexia Putellas i Antonio Hidalgo guardonats a la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català

Millor jugadora i millor gol respectivament

Guardonats a la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català // Imatge de FCF.cat

Guardonats a la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català // Imatge de FCF.cat

La 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català va tenir lloc ahir al vespre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. L’acte va comptar amb la presència de personalitzats del món del futbol, l’esport i la política.

Els encarregats d’entregar els diferents guardons van ser el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; els presidents del FC Barcelona i el RCD Espanyol, Josep Maria Bartomeu i Joan Collet, respectivament; el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el president del Jurat de la Gala, Josep Lluís Vilaseca; el president de la Fundació Damm i Secretari del Jurat, Ramon Agenjo; el Director General del Grup Damm, Enric Crous; el Director de Serveis de Comunicació i Patrocini de La Caixa,Alfred Bustillo; el president de la UFEC, Gerard Esteva; el Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; i el comentarista de TV3, Lluís Carreras.

La gala va ser presentada per Marta Carreras i Bernat Soler i va comptar amb una petita actuació de l’humorista Peyu.

La jugadora del FC Barcelona nascuda a Mollet del Vallès, Alexia Putellas, va ser guardonada com a millor jugadora del futbol català de la passada temporada. Putellas no va poder assistir a la gala per estar convocada amb el seu equip per disputar un partit de Champions a Holanda i, per aquest motiu, el vicepresident de l’Àrea Esportiva del Barça, Jordi Mestre, va recollir el guardó en el seu nom.

L’ex jugador del CE Sabadell, Antonio Hidalgo, es va endur el guardó a millor gol de la temporada passada. Hidalgo va ser el jugador més votat pels telespectadors de Tv3 i Esport3 per un golàs que va marcar amb la samarreta del CE Sabadell FC des de fora l’àrea i que va entrar per l’escaire.

Sergio González – Millor entrenador

Héctor Bellerín – Jugador amb més projecció

Jonathan Soriano – Màxim Golejador català del Futbol Professional

Gerard Piqué – Millor Jugador de futbol

Xavier Estrada – Millor Àrbitre

Nerea Vilalta – Millor Jugadora de futbol sala

Dani Salgado – Millor jugador de futbol sala

Xavi Passarius – Millor entrenador de futbol sala

Raúl Tamudo – Premi Jurat

Switch to mobile version